Verkopen met accent

U wil uw eigendom verkopen? Dan heeft u zich te houden aan heel wat regelgevingen en voorschriften. Een hele klus om daar als gewone burger nog aan uit te geraken. Daarom is de aan- of verkoop van een eigendom vaak een stap in het onbekende, zeker voor iemand die dit niet elke dag doet. U kunt dan ook best beroep doen op een specialist zoals accent vastgoed makelaars, iemand met kennis van zaken.

Accent vastgoed makelaars is zo’n specialist die strikt werkt volgens de deontologische regels van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), waar het ook bij aangesloten is. Om steeds op de hoogte te blijven over de nieuwste voorschriften, scholen onze medewerkers zich regelmatig bij in erkende opleidingscentra.

Aangevuld met nieuwe inzichten van jonge, dynamische, gedreven en zeer gemotiveerde medewerkers, is dit alles uw garantie voor een succesvolle verkoop.

U kunt de verkoop van uw eigendom dus gerust toevertrouwen aan accent vastgoed makelaars, een betrouwbare partner met ervaring waar u voor, tijdens en ook na de verkoop op kunt rekenen.

Bij accent vastgoed makelaars zit u goed voor: